Mycket att lära





 
 
igårkväll när vi tog vår promenix så hamnade vi på perssons i norra hamnen och åt toast skagen på deras uteservering. Melker blev såklart hungrig när maten kom så det var bara att mata där men det var inga problem:)
Jätte mysigt var det att sitta där.
Efteråt så gick vi hem till mormor & morfar och fika där med Sussi & Bengt med=)
Melker var hur snäll som helst , skriker bara när man byter blöja men då skriker han verkligen! Gäller att öva så man kan göra det snabbt och lätt för just nu är vi lite fumliga när man ska få rätt på blöja & alla knappar på bodysarna :P  Vi var hemma sent , vid 2 tror jag så då mata jag honom till sömns sen väckte jag honom 8 så han skulle äta sen somna vi om tills jag väckte han 10.30 igen =)
 
idag har vi hunnit ut en snabbis på väla och köpt bara det nödvändigaste sen lämna jag av Björn i Påarp där han ska på Hawaii fest. Gick med inom men har ont nu när jag rört mig så mycket så bara mata M och åkte direkt igen.
Kändes läskigt att köra hem sen med bara jag & Melker i bilen men det gick jätte bra.
Nästa projekt när jag kom hem var att gå ut med hundarna.. Det blir många såna "hm hur gör jag nu" situationer och visst det var väldigt meckigt att få ner allt för trapporna och ta vagnen i bilen sen måste man sätta upp porten med hasp men det gick ju det med. Men nästa gång provar jag nog att ha Melker i bärselen istället :P 
 
Nu sover plutten & det är bud på om jag också ska det:)
 
 
 
 
  Kommentarer
Postat av: Linda

Men naw jag tror jag dör en smula så söt han är!! Sista bilden är ju bara såå söt!!

2012-08-11 @ 19:36:10
URL: http://barajaglinda.blogg.se
Postat av: Lotten

Haha sista bilden är så klockren! :D

2012-08-11 @ 22:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0