Kom igen nu då





 
Kanske vi hittat de perfekta att hyra vår lägenhet  i andra hand nu. De var här igår så låt detta gå vägen nu. Trött på att städa när de ska hit folk för jämt!
 
Bara en månad kvar till vi flyttar. galet :)

Spontanare





 
Hade planerat en filmkväll med godis och mys med mannen men han var inget skoj sällskap (somna 8) och Melker sov också så jag gick hem till Emma där tjejerna och Andy var istället.
Vin skvaller och minnen , kunde inte bli en bättre kväll :)
 
upp tidigt och städa inför visning imorgon så godnatt!
 
 

Åhhhhh





 
 
 
Hur mycket (snusk) tror ni jag måste ge Björn för att vi ska dela av såhär i sovrummet?
det behöver ju bara vara rosa i garderobsdelen :) fint.
 
eller sätta upp en vägg med dubbeldörrar så man får en walk in, även om det blir en liten.
så kul att leta inspiration!
 
vi är i alla fall överens om att det blir vitt typ skeppsgolv i hela radhuset. Litet hus så vi vill ha det ljust så det känns större. :)
 
 
 
 
 

Gott.





 
Har så  ont in ryggen efter yogan! Vet inte om jag gjort fel eller det är någon sorts träningsvärk?
ska nog testa det nästa onsdag igen. Det eller funktionell träning.
så glad för att jag fått en egen träningsdag:)
 
i torsdags så kom tjejerna och Andy hit så bjöd jag på pannkakor. Melker tycker det är så skoj när här kommer folk. Riktig pajas som ska vara i centrum (lik pappa)
igår när jag var hos Anna var han också helt tokig. Så fast Felicia somnat skulle han vara uppe och härja men vi hade så mysigt med hemgjord pizza och lite vin. Man får så himla god mat där alltid. 
 
melkers uppgift den här morgonen är att sno Kajsas boll och reta henne när han får ta tag i den , blir förbannad när han inte får den också vill han välta ut mitt te lite mellan där. Full rulle från man vaknar:)
 
Dags att göra sig redo för frukost på stan med tjejerna
 
där åkte mitt te

Today I am thankful





 
 
Nervositeten som släppte när mitt möte gick långt över förväntan. Kaffe hos mormor morfar. lunch på kinarestaurang med Lotten. Se Melker stapla fram (med mig som stöd) i sina nya skor. Glädjen i hans ögon när han får åka hiss. Få en kram av mamma. känna den kärleken när Melker gosar in sig i min famn. Nybörjar yoga. Färdig mat när jag kommer hem av den jag älskar.
 
Vilken fantastisk dag!
 
det är ju bara de där 700 kr i böter, men de biter inte på mig, inte idag!

Flitig myra.





 
Tagit tag i sådana där tråkiga samtal idag som att boka vaccinering, ringt maxi om lön och pratat med mäklaren om lägenheten. 
När man är mammaledig så behöver man inte ta tag i mer än så på en dag ;)
 
Efter det så fick jag ju ha lite skoj och träffa Louise med Ebba. Alldeles för sällan. Jag försöker få med henne att vi ska träna var onsdag så man har något att se fram emot:) Yoga för nybörjare denna onsdagen det skulle jag vilja prova.
 
Någon som går på aktiverum just nu? Finns det något annat roligt pass Man borde prova? Där va så mycket nytt sen jag var där sist. Jag är taggad för ikväll!

Body Balance





Så har man äntligen bokat ett pass på aktiverum imorgon. Så ska man bara pallra sig dit också.

Väldigt nöjd med min nya hårfärg, askblond..

Lugnt och skönt.





En middag åt mig själv. Burk cola & chillichips. 
 
Love this sunday. 
 
 

Tillbaka.





 
Fyra veckor av massor av kvalitetstid med lilla familjen är nu slut men det har varit helt underbart.
Jätte fin sommar har vi haft. Firat vår lilla ettåring med kalas vid fint väder och massvis med ballonger.
Från att ha varit nästan dygnet runt med Björn så börjar första veckan med att han bara snabbt är hemma om efter jobb hela veckan. Det blir tomt fast jag är ju en sån som kan njuta av ensamtid också, som nu. Tända ljus Te och bara slösurfa är ju så avkopplande.
Vi kommer ju mysa hela helgen sen ändå.
 
Imorgon är det äntligen dags att färga håret. Jag har ju ett konstigt intresse av att byta hårfärg. Jag älskar att känna sig så fräsch som när man går från salongen i en ny frisyr eller ny hårfärg. Tyvärr så blir jag ju inte alltid nöjd, oftast är det när jag har klippt mig jag trivs inte alls i kort hår.
Mamma säger att jag och kusin Sandy är hennes värsta kunder eftersom vi inte lyssnar på hennes råd utan är envisa om hur vi ska ha det.
Min utväxt nu måste ändå ta rekordet, tror aldrig jag haft det såhär illa. Inga extensions så lite sådär halvskallig och utväxt nästan till öronen. Prioriteringarna har varit andra på semestern men imorgon! Längtar. Får se vad det blir av det. 
 
Nu har jag ju kort tunt hår men drömhåret just nu skulle vara liknande det här;

Men nej, inga extensions. Håret ska få vila.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by
Lillalie "Sveriges modigaste modeblogg"



RSS 2.0