i brist på annat





 
 
i brist på annat började jag fiffla med bloggen innan idag. Ångrar mig nu såklart! Men men.
Nu börjar det bli lite tråkigt att bara gå hemma i lägenheten.
Melker är fortfarande jätte dålig så frågan är om jag vågar mig ut imorgon..
Skulle vilja åka och köpa en gåstol till Melker i alla fall. Mamma hade varit snäll och köpt en overall till honom också som jag vill hämta. :) Hoppas han är piggare imorgon.
 
 
Inget skoj att Gå hemma och ha ångest för man inte kan tvätta. Högen är stor nu.. hittar inte nyckeln till tvättrummet i källaren.
Varför ska saker alltid gå sönder när det är som mest olämpligt ?
 
Björn kom bara snabbt hem om innan träningen så jag fick ringa Lotten så man fick prata med någon i alla fall haha :) Melker är rolig men det kan vara ganska skönt när någon svarar när man pratar ;)
 
Igår när vi åkte till doktorn så sa Björn
"Fan va snygg du är! Vad har du gjort?"
- jag har bara sminkat mig?
"jahaa ja det va inte igår!"
 
haha shysst men man blir ju försoffad när man bara är hemma:)
Kom den där sletna morsan fram igen som man aldrig skulle bli ;)
 
 
 

Insta





Statistiskt bevisat





 
Jag & Björn kom imorse fram till att Melker har aldrig varit så glad som den här veckan när han varit sjuk.
Slutsatsen?
Han älskar att vara sjuk och bli ompysslad av sin mamma!
Vi har knappt lämnat lägenheten sen i måndags  och han älskar det, att bara hänga med sin skojiga mamma hela dagarna ;) 
 
När vi kom till doktorn igår så sa han "hur gammal är han, 1 år?"
Nja snart ett halvt :) Min tjockbulle.
 

RS - Virus?





 
Vi fick ju en tid hos doktorn och det var bra vi åkte dit han behövde sånt som vidgar luftvägarna. Typ astma medicin är det väl:)
När vi kom dit så var han såklart inte alls trött och hängig längre han bara skratta och pratade med allt och alla. - "Vad skulle han vara sjuk med?!"
Men när han blev tyst hörde de ju hur ansträngt han andades.
När han sen skulle ta stick i fingret så skrattade han sen när sköterskan stack till så bara stirrade han på henne sen skratta han igen. =) Duktig kille.
 
När vi skulle använda inhalatorn första gången hemma efteråt så var det inga problem han bara vifta och gapa sen efteråt tryckte han in den över huvudet igen han ville ha mer haha :)
 
Kunde vara RS-virus så skulle inte detta hjälpa så får vi åka in. Det verkar fungera så hoppas det :)
 
 
 

#Tacktal#Helium





Helium!

#dopfest#allsång





Vi sjunger ihop, på Melkers dop!

#Kent





Sandis och Jeppe på dopfest

Jay Smith och Attila





Dopfest

sjuklingen





 
 
 

ont i mamma hjärtat





 
Melker är så hängig och så rosslig när han andas. Fick en tid imorgon halv 3 om han inte piggnar till innan dess.
Lilla hjärtat <3
 
 
 

Sjuk pojke





 
Blir en filmtisdag känner jag!
 
Melkers förkylning är snäppet värre idag så vi får mysa i soffan.
Städade igår och tvättmaskinen har gått sönder så ja.. film it is :) 
Björn har något event idag så han kommer sent ikväll. 
 
Det är mammafika hos Anna imorgon och jag vill såå gärna gå. Förra gången var jag sjuk och jag kan ju inte komma om han är helt förkyld då blir ju alla barn där sjuka. Tror där är en spädis som ska komma också då går det ju verkligen inte :/
Typiskt.
 
 

Min underbaring





Lilla bobo är så himla förkyld stackarn. Han sover bredvid mig nu och det hostas och snörvlas.. Björn sover på soffan för här lär det inte bli mycket sömn. Hoppas han inte får det där RS viruset.
Glömde ju skriva innan hur duktig han var i kyrkan, inget gnäll han pratade och när han hängde över dopfontänen sprattlade han som att han ville i och bada :)
Får så dåligt samvete när han blir förkyld om det är jag som klätt han för dåligt.
Vi har ju då bara varit hemma idag och får nog bli hemma imorgon med.. Idag hade jag och städa och massor att packa upp sen helgen sen ikväll kom tjejerna hit på fika så denna dagen gick så himla fort. Dagarna har en tendens att göra det nu när man inte jobbar. :)

Godnatt nu så man orkar nattpasset.


Lyckat dop!





 
Åh skönt att allt gick så bra. & skönt det är över haha ;)
 
Dukningen fixade vi lördagmorgon sen hem snabbt för att byta om till Kyrkan. Dopet gick ändå fort fast det var 3 barn som döptes. Avslutningen var att Jay och Attila skulle sjunga och det var ju toppen :) Uppskattades av de andra familjerna också hehe =)
 
Sen fortsatte de att spela i lokalen efteråt när alla tagit av buffen. Maten gick åt som bara den så det måste varit gott. Lite dricka mingel och presenter på det sen höll gudfar Sandis tal och han med Jeppe spelade och sjöng Kent - utan dina andetag för oss :) Jätte roligt.
Sen tackade jag alla för presenterna och att de kom med helium röst ;)
Jag hade ju beställt så fina ballonger, så glömde jag ta kort på dom. Olika Blåa och vita med hjärtan som stod i två torn eller vad man ska säga. Fint pynt och kul för barnen också att leka med sen.   
 
När kvällen kom så åkte de flesta barn till barnvakter och de vuxna firade vidare. Väääldigt Mycket skrålande till Sandis gitarr haha :) jag är super nöjd med kvällen . Känns som alla var nöjda med dagen! =)
 
Man var ju smart också, jag frågade staaf efter några (många) öl om han kunde hjälpa till med städningen dagen efter och Björn hade frågat Thiman så dagen efter hade de liksom inget val haha :)  "va man lovar på fyllan asså.."
Klockan 9 så dagen efter så tog vi 4a en taxi ut och städade så det gick snabbt ändå :)
 
Jag själv hann inte ta foto så det kommer väl trilla in lite allt eftersom ;)
 
Det enda folk kanske blev besvikna på var att alla tydligen trott det skulle vara bröllop. Speciellt när jag kom i vit klänning. Men varför skulle man inte berätta det då får man ju inga presenter?? Då känner ni inte mig! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tid





Sitter man utanför väla och fryser.. Melker var så otålig och trött så tänkte att jag kör tidigare ..fast sitta en halvtimme i bilen är sådär skoj.. ;)

Ingen panik





Så vart tårtproblemet fixat. :)
 
stressig dag imorgon.. Saker som ska hämtas handlas och lagas, packa och stryka kläder osv. På lördag kommer man väl knappt hinna sminka sig.. Kommer kanske inte åt lokalen förrän lördag morgon! Sen vara i kyrkan kl 13.30.. Fyfasiken.
 
jaja allt ordnar sig som Björn säger..
 
 
 

Dagens Melker





 


Godnatti





 
Nu ska vi bädda ner oss, ge M mat och lägga han mellan oss i sängen. mysigt mysigt 

snäll grabb





 
Björn är och handlar drickat till lördag. :)
Melker har somnat så nu hamnade man här.
 
Melker har varit så snäll idag. Han tyckte om att gå på stan och fika med Louise.
Idag klarade vi även ut att äta gröt, igår slutade det med gröt på golv hundar mig och väggen , men vi lär oss!
 
Imorgon Måste jag fixa tårtor till lördag... någon som har något förslag vad man ska ha för tårtor?
 

Morgonbus





 
Melker har visst fått en favoritleksak. Kajsas pipande tupp.
Han gillar att slå på den så den piper så kommer Kajsa och tar den ifrån honom och han börjar stor tjuta och försöker ta tillbaka den. Så får han fatt i den då tycker ju Kajsa det är jätte skoj att försöka ta den igen och Melker blir tokig haha..  så har de hållt på hela morgonen nu.. 
 
illa att Melker redan storbölar när han inte får ha den leksaken han vill ha. ser framför mig när han är äldre och vi går på maxi och han ska böla och slänga sig på golvet för att han inte får vad han vill ha.. huh.. 
kan han inte vara bebis för alltid ;)
 

Morning..





Tiden går fort när man...





Fyfan verkar som att halva släkten fått influensan efter överrasknings festen för mormor... Björns mamma är också dålig och Johanna. Den sprids som attan tur man haft det så man inte blir sjuk på dopet i alla fall.. Men det skulle ju vara trevligt om där är några friska gäster som kommer också ;)

Vi träffade prästen idag. 3 stycken ska döpas samtidigt.. Och prästen pratade om psalm efter psalm som ska läsas och sjungas och dittan och datten. Trodde hon skojade förstår inte hur mycket hon skulle hinns ha med.. Ärligt talat så kommer det vara skit tråkigt i kyrkan.
Precis så jag inte vill ha det jag vill ju ha ett kort fint dop där bara Melker döps så det blir personligt. Men nej. tyvärr folks förbered er på ett långt kyrkligt besök.

Föresten så har jag och Björn 2 år idag. Känns som 10. Jag har fått massage det får man tacka för. Annars har vi inte firat. Får hålla på med firande och sånt efter dopet ;)

Hurraaa hurraa!





Varit på överaskningsfest för min mormor som fyller 75:) vi har en stor släkt men det är roligt att alla ändå samlas 
så ofta:) sprang 6 km imorse så jag skulle kunna frossa god mat med gott samvete och det har jag gjort. 
 
Björn och Kim (kusin) åkte tidigare till deras lagfest så det är bara jag och Melker som åkte hem. M piggnade till nu  när vi gick från bilen så han fick ligga bredvid  mig i sängen då slocknade han direkt:)
 
Imorgon är första gången på babysim , spännande! Vi missade ju förra gången för vi blev sjuka.. Slog mig dock nu ikväll att jag inte vet om jag har någon bikini? Jobbigt läge annars. Jobbigt att visa sig i bikini första gången efter graviditeten också ;)
 
Nej nu ska jag äntligen sova:)

Bra dag





 
En dag på väla med systrarna och en kväll med solsidan och popcorn med tjejerna. =)

Så var det de här med håret igen





När man börjar ändra hårfärg tar det ju hundra år till man får det som man tänkt sig.
nu har jag färgat det 2 gånger så nu närmar det sig:) 
tog lång tid innan jag mamma och han som säljer färgerna till henne (han kom förbi precis då) kom fram till hur jag skulle få det rödare. Försäljaren tyckte absolut att jag skulle vänta för jag har precis färgat det men jag förklarade att jag inte har den tiden för jag ska ha dop nästa vecka för 65 pers:) jätte sent dop han är nästan halvåret då och just nu väger han 8,5 kg haha :) tur man inte håller själv.
 
 
nu ikväll skulle jag ut och springa för man vill komma igång igen efter vi haft kräksjukan allihop men Björn tränar ju i 3 timmar och snart är det för sent.. Sen är det helg då kommer de inte bli av förren söndag. 
 
imorgon ska jag och Lotten till Väla, dags att kolla kläder till dopet:) 
på lördag börjar vi planeringen,en vecka innan alltid ute i så god tid!

Kräksjukan





Fy fan för kräksjukan!!

Fick i lördagskväll och igår fick Björn också :( Melker har klarat sig hittills han fick sova hos mamma inatt när vi var så dåliga.

Idag känns det lite bättre så idag ska Bobo hem <3 och det blir film maraton så man kan hämta sig lite man är ju helt off..

Varför?





Precis när man hinkat i sig en kanna kaffe så somnar Melker om... Jahapp.

5 månaders vaccination





Melker gillade inte alls sprutorna idag han gallskrek och var helt otröstlig efteråt. Så vi gick till Lekia direkt därifrån så fick han 2 nya leksaker. Där var ju billigt! :) så fick man en bra promenad runda också. 
 
När Björn slutade så sprang jag ut en kortis runda med Caroline också :) flitig idag alltså. Måste komma i form till 1a mars så jag och Linda vinner tävlingen mot Björn och Morgan. Bra sporre att träna om det är tävling och man vinner något bra ;) men Björn är duktig han med så vi får se :)
 
 
ett avsnitt walking deds sen blir det bingen:)
 

Lasse





tillbaka till det vanliga. Björn började jobba igår så nu är det slut på sovmorgnar och sena filmkvällar=)
Mysigt har det varit!
 
sprang 6,5 km igår så idag är jag helt trött i kroppen. ska bara springa varannan dag så idag blir det vila.
Melker är inte heller pigg idag så vi har bara varit hemma i myskläder och fått tvättat, vilat och gjort egna köttbullar med feta ost i. De blev jätte goda =)
 
Nu är det som vanligt multitasking. Melker äter i knäet och jag skriver här med andra handen också få ner lite kaffe emellan=)
 
 





Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by
Lillalie "Sveriges modigaste modeblogg"



RSS 2.0