Gnällig onge dag 2





 
Inte mycket gjort här hemma. Kan den där tanden som jag tror spökar dyka upp snart?
Björn var precis hemma på lunch då blev han ju lite glad en liten stund i alla fall.
 
Vi kom ut på promenad igår , 3 timmar och Melker sov hela tiden.
Gick genom stan till söder, in och säga hej till mamma på salongen sen vidare in på Oj där jag var nästan en hel timme för jag sprang på Sandy. 
 
Orkar inte gå någon långprommis idag=) Ont i ryggen efter att ha haft han i selen igår..
 
Funderar på ny hårfärg. Ångrat mig vill inte ha det rött tror jag.
Beställt tid hos Pauline på tisdag. lite tid att tänka.
 
tillbaka till gnällpellen

Lite trist





 
idag blev en tråkig dag faktiskt. Fint väder skulle ta oss ut men inte kommit så långt. Melker har varit så krävande han är bara nöjd i mammas knä. så man får ingenting gjort. Nu slumra han så ska passa på att äta så får jag se om vi tar oss ut en runda när han vaknat:)

Pic. från igår.





 
 
Natten slutade inte med en hel natts sömn som jag trodde. 05 somnade jag första gången . jäkla magkatarr :(
Skulle nog inte ätit en hel pizza. så sjukt ont var påväg att åka till akuten men trodde inte jag skulle överleva bilfärden dit ;) Dags att gå och kolla om det finns något att göra åt det nu tror jag. Gått ner i vikt också fast jag äter som normalt.
Fast innan har jag ju inte burit runt på en 10 kgs klump hela dagarna. Det kanske går åt några kalorier på det också.

Redan söndag kväll.





Det blev middag med en annan familj igår. :) trevligt!
 
trevligast av allt var att Björn spontant tog natten så jag sov till 8 :)
7 Timmar i sträck!
 
sen idag ville Melkers farmor att han skulle stanna och sova där efter vi fikat för hon ska på semester 2 veckor sen . han har varit så mysig idag ville knappt lämna honom men vi var ändå där och pussa och natta honom:)
så jag får sova en hel natt till. 
 
Vi körde långdyk på babysimmet idag , man säger dyk , trycker ner honom och skjuter iväg så tar den andra emot och lyfter upp. Såg man han spralla sig framåt under ytan, häftigt :)
 
så roligt nu när vi kom hem diskuterar Björn och jag hur vi börjat äta bättre och verkligen hylla oss själva Hur himla duktiga och sunda vi är. Samtidigt som vi säger det står vi och gör chips och dippa och vi åt pizza efter simmet. Jag åt en hel pizza. hehe men ja vi står och ljuger så vi tror oss själva!
 
 

Hett hett





vincent blev glad för presenten igår. En låda full med enkronor:)
köpte så klart en liten present till Vintra med ett godis läppglans. 10 kr och hon älska det :) Perfa!
 
när det var fika så hällde jag upp kaffe lyfter koppen och pang så gick handtaget av!!
fylld kopp över tröja och byxor... Hett hett! 
Men det känns inget idag hade tur.
 
skulle kollat på när Lottens kille spelar fotboll idag men jag var så himla trött. Nätterna är hemska nu
och drack 3 glas vin där igår det hjälpte inte:)
somnade vid 1 sen började cirkusen vid 4a som vanligt. hört förut att ingen är så trött som en småbarns förälder och jag tror på  det :) 
 
Besök ikväll. Tror jag. Deras pojke verkade vara lite dålig såg jag på fb... Inga fler sjukdomar tack!
 
 

... Trötta.





När Björn kom hem igår så blev det att vi satt uppe och pratade lite för länge. Gjorde popcorn tog ett glas vin. super mysigt men fyfan så trötta vi var idag. Ungen vaknar ju senast 6 alltid nu.. huh.
Men vi får skylls oss själva..
 
Ikväll är det kalas för Vincent. :)
 
Jag städar här hemma men Melker somnade så jag passade på att ta kaffe paus ;)
 
Här är lite pyssel jag gjort nu om kvällarna. Jätte skoj är det! små skyltar.
Björn tycker jag ska sälja på marknad sen.. men vet inte. Tror ni någon hade köpt?
 

Tropikariet





som Melker tyckte om tropikariet :) trodde inte han skulle reagera så mycket men han skrattade och vifta åt djuren   Sen blev han rädd så hela han hoppade till när en apa kom för nära :) han var väldigt förtjust när vi kom till hajarna men det är klart när det är alldeles blått och fiskar i olika färger som simmar runt :) det var jätte mysigt att hänga med mamma lindà och barnen:)
Styrkepass också att gå där så länge med han i bärselen.. Han är ju supertung.
när jag kommit hem sen så skulle jag gå ut med hundarna lite snabbt och lätt så satte han i selen igen och gick ut. Bara det att när jag kom tillbaka så fungerade inte portkoden. finns en nyckel till porten också och det är samma som tvätt nyckeln så den tog jag ju av från Björns nyckelknippa och la i en låda i köket. 
Jaha tänkte jag hur gör man nu. Knackade på en ruta men klockan var ju typ 2 det är ju ingen hemma då. Tur som jag hade kom det en granne efter 5 minuter men han hade inte heller sin nyckel den hade han gett till någon men han ringde och fick ifatt den personen med nyckeln så fick jag stå och vänta när han hämtade den.
tur han kom ändå annars kunde man ju stått där i timmar. 
 
Knackade på hos de som har "hand" om huset och de var inte jätte intresserade. "Det är ju tvättnyckeln du kommer in med du har väl den, får man ju ha med sig den Om man ska gå!"
tänkte de fattar jag väl när jag precis varit utelåst men alla har ju inte vars en tvätt nyckel det brukar ju vara en per familj? vi får hålla koll  sa hon och stängde dörren. 
Blir så irriterad på attityden. jag skrev en lapp själv så ingen annan  blir utelåst det är ju svin kallt ute. 
 
Hanns med en kvällsfika på Mezo med Emma och Johanna också:) hemma i precis lagom tid att nanna honom.
 
nu ska jag också Nanna:)
 

fyfasiken vad hemskt





Artikeln i HD om 6-åringen från Bjuv som blev hemskickad från vårdcentralen och dog... usch sånt ska ju bara inte hända :( 
 

Vincent





Idag fyller systersonen 6 år. Jösses!
Rensat datorn så hade inga nya bilder men här är han som en liten plutt ;)
Han var världens goaste unge när han var liten. Bara skratta åt allt:)  Melker är också världens goaste, men mer misstänksam än skrattig ;)
 
 

Presenter





Blev en fika hos mamma med syrrorna idag. :)
Annars har jag bara handlat och försökt få en kinkig bebis gladare.
Dagarna går så himla fort. Vi brukar vara hemma så att jag gör lunch till Björn så han hinner se Melker lite mer. Ska vi iväg så blir det oftast vid 1. Sen slutar Björn 5 då brukar vi vara hemma så vi äter allihop innan han ska iväg igen.
Fast det är ju inte alltid såhär men ganska ofta ändå. Imorgon ska vi dock på tropikariet på förmiddagen:)
 
När Björn kom hem från jobbet hade han med sig en ipad mini som han vunnit  :) också fick jag brev att min iphone5 kommit med posten :D nästan som julafton!
 
Precis lagt M så nu ska jag bara springa och ge napp ett par gånger sen ska det pysslas:) just nu är det lera som gäller.
 
 
 
 
 

03.45





 
Igår så la jag Melker redan kl 19. Sa till Björn att jag kan lika gärna lägga han tidigt för han vaknar ändå när han går upp på morgonen vare sig vi lagt han kl 19 eller 20.  Björn sa nej han brukar väcka mig innan när han somnar så tidigt..
 
Björn åkte och tränade och jag lyssnade inte på han så jag la han för jag ville pyssla=)
03.45 vaknar han ! trodde jag skulle dö.
Göra mat sen skulle ju inte han sova mer. sen låg han och sparka snacka och viftar med händerna i huvudet så har rivsår i ansiktet. vid 06 fick man ge upp.
 
Tror ni man är människa idag? Knappt.
Såklart var jag uppe längre än vanligt igår med . Somna halv 1.. inte smart:)
 

Kocka





 
funderar på att göra storkok och frysa in till lillen. Tog fram böckerna man fått men det är minsann inga saker jag har hemma..något av dessa ingår i så gott som alla rätter: palsternacka persiljerot persiljekvistar rotselleri ..  har aldrig använt något av det. vem trodde det skulle vara mer avancerat att laga till en 6 månaders än till mig & björn ;)
 
Jag är ju ingen höjdare på matlagning iofs. 
Får väl åka och handla imorgon hehe=) kan ju bli spännande.
 

Alla hjärtans.





Tittade igenom min gamla blogg häromdagen vad jag skrivit när jag precis träffat Björn.
Hittade några inlägg från när vi precis blivit tillsammans och efter vår första lilla weekend till göteborg :)
 
Ett glas vin i ena handen och en vacker pojke i den andra.
Ja iväg kom vi.
vi hade snurrat färdigt & hittat fram till hotellet vid 17 tiden, inte det finaste hotellet jag varit på men mysigt rum & god frukost så det var absolut godkänt :) Sen hade jag ju det bästa sällskapet.
Vi bara satte våra saker så gick vi till ett litet mysigt ställe & tog lite dricka. Ett två tre glas vin så var man lite lullig på vägen därifrån minsann. Fnittra oss tillbaka till hotellet, Kamma håret, finkläderna på & mina nya ankle boots (supersköna, älska kilklack ). Hamnade efter lite taxiturer i en soffa på en jätte trevlig tapasrestaurang & beställde in så man fick lite av varje! :) Ni vet såna nykära par som inte kan hålla fingrarna i styr , har bara ögon för varandra & hånglar titt som tätt så man suckar & tänker geeeeet a room!! 
Det paret var nog vi den här gången :)  Nöjda efter god mat & ännu mera vin tog vi en taxi tillbaka igen som var helt tyst halva vägen sen helt plötsligt började han dra roliga historier så vi vek oss dubbelt av skratt!
Upp på rummet, finkläderna av & morgonrocken på, Bad & champagne! :)
Sen blev det mer champagne & yatzy i sängen haha :)
 
 
Som ett pussel.
Det är iskallt i hans sovrum, när det är dags att lägga sig så är det snabbt av med kläderna och kura in sig under täcket. "kom ska jag värma dig". vi ligger tättintill tills vi somnat. Jag vaknar av att han frågar vart kärleken är någonstans,  jag är ju här..  vi kramas & somnar om tills han vaknar igen & berättar att jag är för långt bort, jag svarar inte jag kryper bara nära igen & somnar om till en puss på pannan. Nästa gång viskar han, "hoho?" jag svarar ett trött men ärligt - jag tycker om dig.. 
Klockan sju ringer hans alarm & med ett leende säger han att jag varit alldeles för kall på natten, jag säger snällt men bestämt att det är väldigt tidigt.. så håller han om mig, vi pussas & sover ännu lite till. Det var väldigt lite sömn den natten, men mycket kärlek.
 
- Sen gick det fort.. sambo hund bil & barn :)
Jag är så glad att jag hittade min fina Björn.

Kladdigt





 
Idag ska vi ner en runda på stan=) 
Men först ska lillen som vaknade kl 6 idag sova en stund och jag ska duscha för att jag har gröt i hela håret...

Melker & Felicia





Efter att babysim , hårfärgning och tjejkväll blivit inställt idag så blev det i alla fall en fika med Anna & Felicia :)
Nu ikväll har jag sååå tråkigt.
dödens tråkigt.
Tröstäter popcorn.

Färdigt





 
Sådär en liten mini byrå att ha på Melkers rum sen när han får ett. =)
 
 
 
 

Pyssel





Vi är hemma och pysslar idag:)
Melker har inte alls varit på humör men man får muta med majskrokar så får man lite tid:)
 
 
Vi var på 6 månaders kontroll i förmiddags.. 9 kg & 69,5 cm =)
Hon frågade vad han åt så sa jag att han åt riktig mat lunch och kvällsmat sen sa hon att nästa gång vi ses (om 1 månad) så skriver vi äter riktigt eller normalt eller vad hon sa?
Är det 7 månader de ska äta bara vanlig mat? Glömde fråga henne sen. Har ju fått såna böcker men giter inte läsa genom hela nu..
 
Björn har fullt upp idag han var bara hemma om en halvtimme sen kommer han hem vid 22 tror jag. Han visste inte när han skulle vara hemma så han missade min goda fiskgratäng. (första gången jag gjorde egen :D) gott blev det också. Men så länge han kommer hem så vi hjälps åt med hundarna gör det ingenting. Umgås kan vi göra på helgen ;)
Ne nu ska Melker få gröt innan det är läggdags!:)
 
 
 

Lillasyster 20 år idag:)





Vafan





 
Blir man trött eller???
 
Medan vi åt lunch så bajsar Melker ner sig så det är bajs upp till nacken.. Man blir ju jätte glad då speciellt när man sitter och äter men det är bara in i duschen med han och när jag sen kommer in i vardagsrummet står Kajsa på bordet (!!!!) och länsar Melkers matskål.. 
Jag ska fram snabbt och ta henne och... jag bara ser den välta i slooowmoootion men hade han på armen så kunde inte rädda den... 
 
 
Hur kan det alltid vara så? Händer det en sak här hemma blir det alltid domino effekten... 

Lugg





 
Trivs! ska bara få rätt på färgen också. =) 
Mamma slipper för min kusin Pauline ska hjälpa mig :) 
Ni förstår jag har en väldigt skönhets (ytlig?) intresserad släkt.
Mamma är som sagt frissa och det är kusin Tanja med och snart även Pauline, Syrran är nagelterapeut och en moster har eget spa med alla möjliga behandlar..(www.spacosmetiqua.se)
Jag och Linda gör ju också hårförlängningar som lite hobby. :) Sen så om man vill ha snygga fötter så kan man gå till mammas kille som är fotvårdare.
Sen finns de ju de som inte jobbar med något skönhets baserat men springer och färgar klipper och fixar håret varannan vecka (jag & sandy).. 
 
Men det är skoj :-)
 
Skulle man önska något mer skulle det vara att någon öppnar ett solarium. Jag solar aldrig. Men skulle behöva!
 

Behöver något nytt!





 
Till salongen med det här som inspo bilder (såg de i Petra Tungårdens blogg)
 

Hänger





 
 
Jag & Melker har storhandlat på Maxi. Inte så skoj men det måste ju göras!
Därefter bjöd vi Björn på lunch... en mycket missnöjd Björn fick pulvermos och köttbullar i gräddsås... 
det som är så gott!
 
Nu ska jag packa skötväskan så ska vi ta en promenad till mammas salong... ska klippa mig :) 

6 Månader idag





Tänk att Melker är 6 månader!
Tiden går så himla fort.. Han var ganska stor från början men oj vad han växt=)
Bilderna är från hans första natt på Neo...  1 dag gammal... sista är från morgonen efter första natten vi sov alla tre hemma i vår egen säng... vilken lycka

Fint ska det vara





Tog till hjälp med bloggdesignen. Fint det blev :) (om du har internet explorer).. 
annars ser det lite knas ut men den förra rosa jag hade kunde jag inte ens få upp i vanlig explorer så bad om att det skulle fungera i det.
Men man ser väl ändå inläggen ni som har annan webbläsare? Eller är det alldeles tokigt?
 
 
Blev en sen kväll för Melker idag. Fikade på Espresso House med tjejerna :)
Försöker vara hemma till 7 på vardagar annars men ibland får man ;)
Melker trivs ju som fisken i vattnet när han får tugga servetter och skickas runt till tjej efter tjej haha=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag & sambon (31 år)





 
" Titta jag har köpt nya stringtrosor
- oj vart köpte du dom?
På Twilfit
- skojar du, heter affären så?
 ja?
- jag kan se mig själv gå in där.. HEJ jag skulle handla trosor, har ni det här på twilFIT... "
 
 

God Morgon!





Tack Lotten





 
"du borde jobba med något mjukt..rosa.. fluffigt!.. det är så du!"
 
haha min systers hjälp om min framtid.. vad skulle det vara? Playboy bunny?
 

Rött & Långt, Lugg?





Den här frisyren saknar jag!
Att det ska vara så svårt att få det riktigt rött igen... :( 

Bästa stunden på dagen!





När hundarna varit ute, Melker ätit och man kan sitta i lugn & ro och dricka kaffe äta och gå igenom sin blogglista ;)
Melker sitter och leker med sina leksaker (& hundens) så han går det ingen nöd på =)
 
Han är mycket bättre idag, så himla skönt! :) Värre med pappa han var såå dålig när han gick till jobbet.. världens värsta förkylning. så ynklig var han.. karlar ;) 
 
Idag ska vi vika massor av tvätt sen ska vi träffa lillasyster  
Så avundsjuk på henne för hon är så duktig och har börjat plugga. jag vill så gärna!
Jag har letat kväll efter kväll efter något som jag verkligen skulle vilja läsa till men jag hittar ingenting.
Är det möjligt att inte vara intresserad av någonting? Jag tycker ingenting är roligt. Jo, Jag tycker om att vara hemma:) Jag är så sjukt hemmakär.
Att vara Hemmafru är ju som gjort för mig.. Björn får skärpa sig och tjäna mera pengar ;) 
 
Sen om jag ska söka något random jobb istället men hur ska jag klara en intervju?
Blir så blyg och jag har aldrig ens varit på en.. när jag började på Maxi var det kris en dag så de ringde mig om jag ville jobba... så jag bara åkte dit, var 16 snart 10 år sen! ) och jag kommer ihåg att jag jobbade typ 7 timmar och tog ingen rast för jag hade ingen aning om vart jag skulle gå eller vem jag skulle fråga hehe=) 
 
Får bryta bråket här nu Melker & Kajsa har dragkamp om en pipande tupp... Man kan undra om de blir riktigt bra vänner när de blir stora eller riktigt bråkiga för de ska vara vid varandra nu hela tiden:)
 
 

Storstädning





 
igår var jag och köpte en gåstol till Melker och han älskar den! :-)
Han kommer knappt fram eller bak så han har att träna på.
Vi var hemma alla tre hela dagen annars igår. Åt tacos och såg mello. Jag gillar Gina & Danny:)
På kvällen så synda vi med hemmakväll godis och cola. så gott. När man är dunder förkyld får man :) 
 
Idag fick vi ju avboka vårt babysim sen skulle vi äta brunch med en annan familj som också går där så det var synd.
Istället blev det storstädning och tvättning. Inte så skoj men skönt nu efteråt :) 
 
Speciellt att ha allt tvättat nu. Skojar inte att det var nästan hela garderoben vi tvättade.. Fast det går ju faktiskt fortare i tvättrum än när man tvättar hemma. synd bara att hälften fortfarande var blött när min tid var slut så fick hänga upp det här uppe ändå. Helt annorlunda tvättschema här, man kan t.ex skriva från 11.00 och ha hela dagen.
så nu skrev jag upp oss flera söndagar fram till 16. Båda måste vara hemma för det är 5 trappor ner..
Nu när jag hade ett par maskiner kvar åkte Björn iväg och Melker tyckte inte alls om att sitta i tvättstugan och jag tyckte inte alls om att bära honom och hans stol fram och tillbaka :P
 
Vet inte vad jag ska göra mer är så rastlös.. Melker sover. 
Får väl gå och nalla på det där godiset som blev över :-)
 
Gåstol fick ersätta gungan som är bakom på den här bilden så den
är nu uppe på vinden! :)  
 
 
 
 
 

=)





Det är så roligt Melker blir helt stissig av medicinen så han är mega pigg när han är vaken sen bara dör han och sover längre stunder. Vi ska ut och köpa en gåstol till han idag. :) Är han värd!
Mamma hade köpt en jätte söt body igår som han har på bilderna, hon sa den påminde om Björn på dopet ;) Han är så fin i den:)
 
 
 
 
 

06.45





Bobo vakna tidigt och var mega täppt. Han blir inte bättre alltså :/ inte värre heller men han är såå förkyld och ansträngd i andningen. Medicinen hjälper ganska bra men Är han inte bättre på måndag får jag ringa igen..

Jag mår också apdåligt idag. Pii.




Precis Som Tilde sa i Mia på grötö..





 
B - men du, vi är ju precis som Tilde de paulas sa om sin familj vi går ju och sjunger hela tiden
jag - det har jag inte tänkt på men jo det gör vi ju..
b - ja en börjar sen fyller den andra i. 
Fan vad vi är konstiga
jag - haha ja!

Morning..





 
Vi somnade alldeles för sent igår. Förstår inte hur Björn pallar sova så lite så dåligt sen gå och jobba..
Jag är svintrött och jag behöver bara ta mig upp ur sängen :P Melker låter ju som ett tåg när han sover.
 
Min förkyning har blivit värre nu såklart. Min gosse är bra på att smitta folk.
På vårt senaste släktkalas fick 12 stycken kräksjukan.. Melker hade varit frisk långt mer än 2 dygn så jag trodde det var lugnt men nej :)
 
Lite frukost nu sen får se om vi pallrar oss ut en runda med vagnen nu när det inte blåser så längre:)
 
Igår sa Björn att han verkligen är sugen på att flytta nu, att vi ska börja söka nytt... som MuSiK i mina öron haha!
Fast jag har letat nytt ett bra tag men vi har ju inga dagar på helsingborgshem annars har där varit massor av radhus. Ska vi hitta lägenhet ska där helst vara uteplats och parkering så det är ju inte superlätt.
 
 
 





Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by
Lillalie "Sveriges modigaste modeblogg"



RSS 2.0