Bästisar.











Melker och Felicia hade jätte skoj som vanligt igår. Björn bjöd Felicias föräldrar och Melkers gudfar/fadder på grillat  och vi hade också väldans trevligt. Jag tog bara ett glas vin för att jag skulle vara pigg idag men jag är jätte trött. Inte van vid att vara uppe sent. 

Nu väntar en heldag på maxi!

Ikväll blir det grill





Jag och Melker har haft en god dag i solen! Nu väntar vi på att Melkers kompis Felicia ska komma :) 




Nu blir det gos!





Jag skrattar fortfarande åt i lördags, vi skulle spela in en låt och efter första försöket så säger han som jobbar där "Ni får nog välja en annan låt"
Det kan ju inte ha låtit bra.


Idag har jag jobbat på maxi hela dagen. Björn hämtade mig när jag slutade så åkte vi direkt till maxi Råå och storhandla. Ja Varför inte. Nu lägger jag Melker sen blir det slappekväll med Björne i soffan. Han ligger verkligen på plus idag, han hade impuls köpt en tröja åt mig när han var på MQ. Jätte snällt :)

Weheartit.com

En uppdatering: jag bestämde mig för att springa innan jag satte mig i soffan och det är ju så skönt efteråt. Älskar att jag hittat motivationen!


När jag kom hem såg vi '12 years à slave' och den var ju jätte bra. Fruktansvärt att se hur ond människan kan vara, men verkligen en bra film. Den måste ni se. 

Känns så längesen.







 Jag får ångest så fort Melker växer. 

Så ledsen att jag kommer att missa dagisavslutningen på måndag. Bara för att jag fick vara hemma när  han var sjuk så kan jag inte vara borta mer från skolan. Tror de ska sjunga också. Väldigt störigt. Enda dagen vi börjar senare också annars hade jag hunnit hem. Bud på att ta en komplettering för att gå ändå. 

Vill ha





Den här jumpsuiten från ivyrevel skulle jag vilja ha. Attans att det precis varit födelsedag och morsdag. Fick pengar av min snälla mamma men ska kanske till Stockholm nästa helg så får avvakta lite:)  eller... 




Behöver mörkläggningsgardiner





Fått målat köket idag. Skönt att ha det gjort. Jag är ju ingen målare precis men nu är det mer vitt än den fula gula färgen det var förut. 

Sprungit också, långt som igår 5,45 km.
Det är jag nöjd med. :) 
Så åt jag upp kalorierna jag sprang när jag kom hem på popcorn. 

Jag hoppas att det inte blir en repris på gårdagens natt. Melker vaknade, ville över till oss och började stimma. Han jagade Kajsa och prata stoja och höll på. Jag tänkte att då är väl klockan runt 7, men nej.. 04.15! (!!!!!!)
Jag bara nej nej nej du ska sova och försökte med välling. När inte det fungerade satte jag på barnprogram men det var inte intressant så jag fick gå upp. Det är första gången han gör så. Han har ju alltid vaknat på nätterna men aldrig tvingat upp mig så mitt i natten. Jag la mig på soffan invirad i täcket och Melker körde sina bilar på mig. Klockan 6 somnade han om. Helt sjukt. Sen ville han såklart inte upp kl 7, vem ville det. 

Tycker det är jätte märkligt hur han kunde vakna helt speedad vid den tiden. Hoppas det aldrig händer igen. 

Märkligt nog är jag inte så trött idag. Men jag känner väl av det när alarmet tjuter imorgon.

Godnatt!

Springtur i solnedgången





Efter en heldag i solen blev jag helt färdig efter vi hade ätit ikväll. Tog en powernap 20 minuter för att orka springa efteråt men jag var jätte trött när jag vaknade. Lyckades pallra mig ut ändå och det är jag glad för :) så otroligt vackert att springa vid vattnet när solen är påväg ner. Tog mitt rekord, 5,43 km och det känns jätte bra eftersom jag sprang 3 km sist. Tänk vad snabbt man förbättrar sig ändå,  1,6 km till 5,43km på 5 gånger. Kanske finns hopp för den där milen i sommar ändå! 
Man blir peppad när man känner det går framåt.

Weheartit.com

Sommardagar






Björn tog med oss till ålabodarna igår så hade vi pizza-picknick :) det är den bästa picknicken om ni frågar mig. På kvällen gick vi en långrunda vid vattnet mot Råå och det är ju så fint. Vi trivs verkligen att bo här. 

Idag fick jag besök av Louise och Helena som kom med frukost. :) lilla Ebba också så klart:)
Men de har åkt nu och Melker sover middag. Nu väntar vi på Caroline istället som ska komma med lunch, knappt god dag. Jag får inte mycket vettigt gjort bara men jag skjuter upp det till imorgon. Ska inte bli lika fint väder då.

Jag hoppas på att Björn ska köpa en grill idag det hade varit gott.. 










Möhippa!






Idag är jag så trött men nöjd efter en rolig helg :) 

I fredags bjöd vinke mig och Pauline på grillat. Melker och Linnea fick bada :)  Björn kom haltandes efter sin fotbollsmatch senare på kvällen. 
Lite vin och lite skitsnack är ju alltid trevligt.

Igår var det möhippa för finaste Louise. Det blev en lyckad dag! 
Började med båttur, sen spelade vi in två låtar, bowling, en limousin tur och sedan mat i en lokal där vi lekte lekar. Kvällen avslutades i stan där Louise fick sjunga igen på scen :) det blev mycket skratt och ändå hyfsat lugnt med drickan. Lagom :) var hemma vid 00.30 , vi hade ju börjat 10 så då var man helt slut. 







Och idag skiner solen och jag ska tillbringa morsdag med min lilla älsklings pojke❤️ Kan ju inte bli bättre.

Underbara soliga fredag!






Påväg hem! Idag vill man inte pendla i två timmar, vill vara utomhus! Ska hämta plutten, ge han en glass och slänga mig i solstolen! 

Ikväll ska jag och Pauline få mat hos Vinke. Så ska Björn komma dit efter sin match. Älskar att bli bjuden på mat ;) 
så tråkigt att laga mat hemma. Melker kommer bli överlycklig när han får leka med Linnea! :)


Där försvann den ångesten. (Och de pengarna.)





Varit hos tandläkaren för första gången på 7 år. Tandläkarskräck blandat med oviljan att lägga pengar på något så jobbigt har varit anledningen. 

-  INGA hål :D 
Så skönt!! 

Däremot ska jag ha bettskena för jag gnagar sönder mina tänder. Har ju jätte ojämna så fick slipat till det värsta så det är jätte skönt! Melker var med mig, satt på en stol och åt majskrokar. Duktig. Efteråt ringde jag till Björn och berätta att jag inte hade några hål och han var så glad:

- jag hade inga hål!!
"vaaaa tänk att du kan göra något utan att det blir svindyrt någongång." 
- alltså nä, men jag måste ha en bettskena.. 
"Vad kostar det då?"
- mellan 3000 och 3500kr. 
"Jaha."

Nu ska jag unna mig en lunch på stan med syrran :)

Jag fick onda blicken.






Fick gå ifrån min föreläsning tidigare och det blev så dumt, precis när min grupp skulle prata om en övning vi gjort så var jag tvungen att gå för att hinna med tåget. Men men.

Tog en fika med lotten på trädäcket när jag kom hem sen följde vi henne till tåget. :) nu sitter man i shorts och bikini, älska att ha trädgård! Melker springer naken och kör sina bilar på trädäcket och Kajsa gottar sig i skuggan. 

Fick invigt min nya bomberjacka idag. Jag har tyckt det varit för kallt innan men den var bra imorse sen blev det ju till och med för varmt för den. 




 


Pre-summer






älska att gå upp till det här fina vädret. Få solen på sig när man väntar på bussen 06 , vilken bra start på dagen!

Jag har inte läst vad jag skulle till idag men ibland är det så gött att slösurfa på tåget medan jag dricker mitt kaffe. 

Sprang igår, 3,5 km , mm sakta men säkert. Hade kunnat lite längre men jag har inte hittat en bra runda. Skulle haft i alla fall 6 km runda så kan man gå om man inte orkar mer. Tycker om att veta hur jag ska springa så jag vet när jag orkar längre och det är skönt att veta hur långt man har kvar. Ska ta en runda med vagnen idag och kolla runt. Sist jag hade en period och brukade springa så var det 6-7 km var gång. Mitt personliga rekord är 8 km. Hade varit kul att klara milen i sommar. Fast det känns långt bort just nu. :) 



Häng på däcket





Melkers ork har gått i vågor idag. Hans humör också. Det är okej, man får vara gnällig när man är sjuk. 
Det fick bli lite häng på trädäcket när han orkat. Åt middag på en handduk eftersom vi inte har utemöbler än:) picknick är aldrig fel!

Tog fram en cykel som jag och Björn köpte på en loppis för ett tag sen. Han blev jätte glad för den men så nådde han inte ner till tramporna, typiskt! 
Han skulle ju ändå försöka hur länge dom helst och till slut gick han bredvid och körde runt den. Han skulle ju haft en mindre cykel. Ska leta på loppis.




Det är lite -Lotta Bråkmakargatan för stor cykel- känsla på det här. 

Nu väntar jag på Lotten som borde komma när som helst. Hon ska passa Melker imorgon :) 

"Koooo!"





Jag blev hemma med Melker idag för han är dålig. Hostar och rosslig i andningen, men definitivt inte trött. 
Kan inte förstå att klockan är ETT? Vi har gjort så mycket redan.. Melker vaknade 05.30 och 06.30 var han trött på barnprogram så då var det bara att masa sig upp. 
 
Han somna igen vid 9 och då passade jag på att omorganisera städskrubben, ordna kvitton och sortera apoteklådorna. Sen har vi kollat på kossorna, gungat, fikat och Melker har sprungit på trädäcket. Badat har han också gjort. 
 
Nu är jag helt slut!
 
 



 


Sjukdomar på gång





Melker sa jag älskar dig för första gången idag. Jag och Björn blev helt paffa och jag började nästan lipa, blev så rörd! Så jävla gulligt. (och han sa det inte ens till mig)
 
Tyvärr så börjar han bli sjuk stackaren, hostar och rosslig i andningen. När han somnat är det dags att ringa runt efter barnvakt då jag har obligatorisk föreläsning imorgon och onsdag. 


Förresten så klarade jag 3 km igår! Sprang efter jobbet. Bättre än 1.6 km som första dagen jag sprang.. Skamligt :) 

Nu mitt obligatoriska kvällsmål; en skål popcorn som jag dippar i en blandning av A-fil, ketchup och grönsakskrydda! Mmmm lika gott varje kväll.
 

Småkryp






Det gick smidigt på jobbet idag, tiden gick snabbt. Björn och Melker hämtade mig när jag slutade så åkte vi till Pålsjö och köpte våfflor. Det var riktigt skönt att sitta i solen men upplevelsen blev lite störd, det var tusentals larver som hängde ner från träden, en i personalen sa att de inte varit så tidigare år. De var överallt nu. Hängde som spindlar ner och dingla. I bilen hem sen hade Melker en i nacken och jag en i jackan. Huh, Kryper i kroppen på mig sen vi kom hem.

Väl hemma efter det vid 17-18 tiden så skulle familjen vila lite, vaknar 20 igen. 
Spännande när Melker kommer att vakna imorgon... 
Fast vaknar han efter 6 så var det värt det, älskar att sova efter jobbet. Speciellt med Melker sidan om. 

Ja det är skönt med en lugn helg utan planer, förutom jobbet då. Det händer inte ofta hos oss. :)







Fredagkväll.






Jag har gjort lite nytta idag, Har rensat garderoben, plockat ner sommarkläderna från vinden och tagit upp vinterkläderna. Skönt att bli av med dem. Tog en liten joggingrunda också,  tänkte springa minst 20 minuter men 12
minuter och 20 svalda flugor senare så tog orken slut och jag var hemma igen. Sjukt otränad.

Björn hade lagat mat när jag var tillbaka och nu ser vi en film i soffan. Jag ska öppna på maxi imorgon så borde gå och lägga mig. Helt färdig är jag, det är för många tidiga morgnar. Ändå lägger jag inte mig i tid. Det är som att när jag är för trött så får det motsatt effekt och jag blir stressad över att klockan är mycket och rädd att jag ska försova mig, sen är det helt omöjligt att somna. 

Trädäcket är förresten klart och snart staketet. Grind ska till och lampor ska upp. Såhär ser det ut nu: 


Kommer att bli bra! 

3 veckor till sommarlov





Jag sitter på ett smockat tåg hem. Varmt Instängt och dålig luft. På ena hållet sitter en medelålders kvinna och äter hemlagat som doftar ljuvligt... Jag är så hungrig. Framför sitter en kille och äter cheeseburgare med en liten bebisflicka i famnen och hon är söt som en liten docka. Jag försöker att inte stirra men jag vill vara han. Han har allt jag vill ha (just nu) , mat och bebisgos.

Föreläsningen idag var den första i delkursen pragmatik och jag gillar upplägget. Alla övningar sker på lektionstid sen avslutas det med en hemtenta sista veckan. Så det enda jag behöver göra nu i 2 veckor är att läsa ett kapitel till var gång och efter det blir det 1 veckas plugg till hemtenta sen är terminen slut. Så det var bra nyheter!



Förena nytta med nöje ❤️





Melker är rolig. Jag gick ut med honom en långrunda på morgonen igår och en runda på eftermiddagen för att han skulle få leka av sig, så kunde han leka själv och jag få lite plugg gjort medan vi var hemma var tanken. Vi kollade på kossor, gungade och plockade blommor m.m sen andra gången vi var ute så gick vi till biblioteket och affären för att handla glass. Men han var inte sugen på att leka själv när vi var hemma, det var roligare att distrahera mig:) 

"TITTUUUT!!"

Fick ändå lite gjort, när han vilade middag. 

Melker somnade vid 19 och jag skickade in inlämningen bara en timme senare. Korrekturläste inte ordentligt, tappade orken där på kvällen, men men.
Det blev ändå en rolig dag med Melker, det är ju inte så ofta man är hemma en hel dag bara han och jag. Han är i en period där han vill att alla ska skratta åt honom, en riktig pajas :)




Önska mig lycka till





Inlämning idag, har gjort hälften ungefär. Det är bara det att jag ligger här i sängen och gosar med Melker, han har nämligen inget dagis idag.
Mysigt just nu men det blir inte lätt att plugga när han är vaken. Jag får börja när han sover middag och hoppas jag får mycket gjort då. Ja det här blir spännande. Bara för att jag så gärna ville med och träffa lille Matteo igår. 

Bebismys





Gick fin ifrån salongen idag. Tyvärr har inte frisyren fått mycket respons eftersom jag åkte hem och la huvudet i böckerna. Fast en liten sväng inom stan blev det, Melker har träffat sin kusin för första gången. Jätte duktig var han, så försiktig. Sen hör man "kolla!" så ligger Melker i Matteos babysitter. När Matteo sen var bredvid så låg han helt förstenad och vågade inte röra sig :) söt. Jag fick hålla Matteo för första gången och det är ju så gott att snusa bebis. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag vill ju så gärna





 
Jag skulle vilja göra slingor. Ljusa upp kalufsen. Eller prova att göra en ombre. 
Det är ju så kul att färga håret. Håret håller förstås inte med, det har blivit slitet tunt och tråkigt. Less på det.
Måste tyvärr vänta med att slinga/färga eller vad det blir ett par månader till för att håret ska få repa och tjocka till sig. Hoppas att Pauline, min kusin, kan hjälpa mig att styla håret som jag har det just nu, så det ändå kan se fint ut.
Vi får se om hon kan do some magic :)
 
Här hade jag precis börjat slinga håret för att senare bli helt blond.

Ingen bra start på dagen.





Inget kaffefilter! 
Att vara utan kaffe när man går upp 05 är inte okej. Bara för det glömde jag mitt headset hemma. Kunde knappt hålla mig vaken på tåget utan kaffe och musik.

Nu är jag och mitt paraply framme på högskolan så nu ska jag köpa kaffe





Mycket att se fram emot.





 
Första joggrundan på x antal månader avklarad! Det gick som förväntat, håll och andnöd efter 2 km. Jag vet att jag brukar komma igång mer efter 3-4 gånger, det är bara att hålla ut. Låter konstigt men jag ska börja träna nu för att komma i form tills jag ska bli gravid igen. Träna för att bli tjock låter ju helknas men så ont jag hade i kroppen under graviditeten med Melker vill jag inte ha igen, kan jag göra något för att "förebygga" så vill jag göra det. Björn håller förstås med och har påpekat att han inte vill höra gnäll i 2 veckor efter att jag tömt diskmaskinen den här graviditeten. 
 
Våra planer är, som det ser ut nu, att vi ska åka iväg på en långresa när jag är mammaledig. Hyra en lägenhet någonstans i ett par månader och bara njuta av att umgås med familjen och ha det härligt. Vem vill inte slippa tvätt och städning när man är föräldraledig, speciellt med nummer 2 kan jag tro. Bara njuta av nya familjemedlemmen och se till att Melker har det bra. ❤️
 
Jag sitter i sängen nu tills lilla bobo somnat och tittar på bilder sedan sist vi var iväg.
Bra pepp till att börja träna :)
 
 
 
 
 

Jag är inte ledsen för det.





Visst det är inlämning på torsdag, ett arbete som kommer avgöra betyget i min pågående delkurs. Men hur skönt är det inte att slippa gå ut i det här vädret? Sitta inne, plugga i myskläder och dricka kaffe. Inte fel alls.



Weheartit.com


Vill ju ha en film till mina popcorn.





Melker somnade sent igår på kalaset vilket gjorde att han var fruktansvärt gnällig idag. Det blev inte bättre när Björn väckte honom från sin middagsvila, visst han vaknade till ett tag och stimmade men sen började gnället igen. Jag kan bli tokig på gnäll för det spelar ingen roll vad man gör och om man leker eller ej för inget duger. Det är bara att låta monstret sova nu och hoppas att han vaknar på rätt sida imorgon. Det är vårt eget fel, kan bli svängigt humör när man tummar på rutinerna. 
 
Resten av kvällen blir stillsam, tråkigt att där inte är någon söndagsfilm! Björn har börjat se en serie i smyg, utan mig. Detta borde vara förbjudet enligt sambolagen. Han har sett en hel säsong och är helt fast, så ja, han är inget vidare sällskap. 
 
Vi köpte Apple tv för någon vecka sedan men får inte igång det. Irriterande! Antagligen för gammal tv.
 
Funderar på om jag också ska börja se en serie, helst en som är så bra att Björn blir jätte avundsjuk för jag ser en så spännande serie. Har ni någon bra att rekommendera? Inte Suits och inte Sons of anarchy :)
 


 

Helgen.






Jag och Linda har invigt cyklarna jag och Björn köpt :) några år sen man cyklade, kändes lite ringrostigt.

Gäster i fredags, Kalas i lördags och en frukost med vänner däremellan.
Melker har verkligen haft skoj då han lekt hur mycket som helst med kusiner och kompisar. Han har varit glad nästan hela tiden, men på mammas kalas igår så fick han ett riktigt utbrott, verkligen gallskrek - för att han ville ha chips!
Han såg en chipspåse och blev tokig. 
Vet inte om det är någon sorts 2- års trots som börjat ta fart.

Efter en stimmig (men trevlig) helg så ska det bli skönt med en lugn söndag :) 







Får man lov att väcka honom?





Björn ska upp tidigare imorgon så han sover på soffan. Massor av plats i sängen och jag har lust att lyfta över Melker till mig. Det är ju så mysigt!

Dumt att göra det nu när han har sovit hela nätter utan välling, och utan att vi tagit över honom till oss. 

Men jag vill. 
Kan inte smälta att han kröp upp till mig förut och somnade i soffan. Gullplutten❤️




Då blir det värt att vara trött





Mina tidiga morgnar och fullspäckade dagar kom ifatt mig när jag kom hem idag. Jobbade ju förra helgen och sen dess har det varit fullt ös känns det som. När jag blir tillräckligt trött kan jag i princip somna sittandes, nästan ståendes. Bäddade ner mig i soffan och skulle "bara" sova en kvart medan Björn var hemma om innan hans fotbollsträning. Alltså jag vaknade knappt igen. När Björn gick vaknade jag till men sen somnade ju jag igen, vaknade till efter kanske 10 minuter när Melker skulle köra sina bilar på mig. Nästa gång jag vaknar så har Melker krupit upp i soffan, lagt sig tätt intill och somnat bredvid mig. Så gulligt! 

Tur att han är så snäll när hans mamma somnar sådär. Bar upp honom i sin säng och gav välling så att han skulle sova vidare. Han har somnat innan 19 så jag får väl gå upp 5 imorgon bara för att jag var så glad att jag skulle slippa det!

I alla fall när Melker var nattad och jag kom ner igen så ser jag att en klasskompis skrivit att vi fått resultatet från vår senaste salstenta. Det är så nervöst att logga in och se sitt resultat 🙈 Jag hade fått VG! så jäkla skönt. 
Jag hade nämligen missat en hel uppgift på många poäng för att jag inte läste tentan ordentligt. (Gjorde tentan en lördag och stressade för att hinna med tidigt tåg hem.) Ska bli kul att hämta ut tentan sen och se kommentarerna från lärarna :) 


Delkurserna från den här terminen, har 2 kvar. :) jag är nöjd och firar med vin, kex och ost. Mumma. 






Smyghelg





Vad fort tiden har gått idag!
Hela klassen redovisade och det gick bra för allihop. Blir så nervös när man ska skriva på tavlan för man vill helst inte stava fel inför en språkvetarklass. 
Det blev inte tänkt att vi skulle skriva heller utan det var läraren som ville det men det gick bra. Efter föreläsningen så fick vi klart redovisningen till tisdag vilket innebär att vi slipper åka till Halmstad på måndag. Långhelg

Det var så regnigt i halmstad men nu i Helsingborg blev det fint väder. Jag som såg fram emot att slänga mig i soffan ikväll med gott samvete ;) det kommer jag göra ändå. Ska bara hämta Melker, rasta Kajsa städa, vika tvätt och laga mat först. 🙈

Weheartit.com



Vi svenskar med våra normer.





Är nu påväg till fjärde och sista dagen i Halmstad för den här veckan. Imorgon ska jag alltså plugga hemifrån och det ska bli riktigt skönt att kunna ställa klockan på 07 istället för kl 05. 

Det är konstigt egentligen, jag gick precis på bussen som är nästan full i den bemärkelsen att där sitter en person på varje dubbelsäte. Blir så tydligt att det skulle vara alldeles fel att sätta sig bredvid någon om det finns lediga säten kvar. Jag tycker också det är skönast att sitta ensam, men det är ändå lite konstigt.




Polisinsats






Tåget var försenat idag på grund av polisinsats. Blir man ju nyfiken.
Tur jag åker så tidigt så jag inte blir försenad.

Igår var jag på kryddparty hos min syster. Det låter jätte tråkigt men där är en vitlökskrydda och en grönsaksbuljong som är så himla gott att göra dippa på. Var ett par år sen jag hade kryddorna sist så jag blev så glad när jag äntligen kunde köpa dem igen. Jag vann 3 andra kryddor på lotter också så jag fick mycket för pengarna.
Hade Melker med dit så han somna inte förrän 21.30 igår. Han kommer att vara jätte trött idag.. Jag hann gå innan han vakna imorse så kan undra hur det gick för Björn. 

Nästa vecka ska jag färga håret hos min kusin som går frisörlinjen. Kan inte bestämma mig hur jag vill ha det. Jag har rött i det nu, det blir så svårt att få en ny fin färg då. Får höra vad kusin säger.. 
Weheartit.com






Godmorgon tisdag!





Sådär ja. Varit uppe sen kvart över fem och har hunnit ta mig till Halmstad och även hunnit förbereda mig inför grubbarbetet efter föreläsningen. Till och med haft sms-slagge med Björn, och vunnit. 

Nu ska vi ska snart ha redovisning. Lite lättare idag då det blir lite diskussion men jag vänjer mig aldrig vid att stå framför flera stirrande ögon. 
Lite lättare är det kanske nu när man känner klassen och vet att ingen dömer, alla är snälla. Fast det är jobbigt ändå🙈

Björn var så snäll och kom hem med skor till mig förra veckan. Sköna är dom :) Jag tror det är en pik att jag ska börja träna men dom är perfekta att ha i skolan med.  kanske inte så snyggt till byxorna men de känns som pyjamas byxor och i skolan är det bekvämt som gäller ;)




Intensivt





Gårdagen på jobb gick lättare. Känslan när jobbhelgen är slut och det är två veckor till nästa gång är för härlig. Jag fick ett sms att grillen var tänd hos en grannfamilj och blev serverad god mat direkt när jag kom dit :) Melker hade somnat på deras soffa. Vi hade så roligt när vi satt och prata skit så vi var inte hemma förrän nästan 23. 

Det var alltså en trött familj som gick upp imorse. Även Melker som sov hela natten vilket nästan aldrig händer. Vi har en tuff vecka framför oss nu, jag ska till halmstad fyra dagar och ligger efter sen jag var sjuk. Björn hast möte eller träning efter jobb varje dag med. Fast allt känns lättare när man vet man är ledig i helgen :) 


Weheartit.com

27 år





Varit en lång dag på jobbet. Hämtade Melker och Kajsa hos mamma och de hade haft det bra åtminstone. Melker hade tydligen busat non-stop så han somnade gott i bilen påväg hem. 

Väl hemma stod det en bukett rosor och en lapp där Björn skrivit att jag var värd dem fast vi skulle fira mig nästa helg. Har en känsla av att han visste jag inte skulle vara på humör när jag kom hem och blommor fungerade, jag blev glad ❤️

Jag är nog lite barnslig gällande födelsedagar, men hur ofta fyller man år en lördag. Man vill ju ändå helst ha en mysig dag med familj och vänner. Lotten var faktiskt på jobbet och hade köpt 3 tablettaskar jag kunde äta i kassan, hon är rolig. :)

Nu ska jag äta lite pannkakor till en film, kanske till och med dricka ett glas vin och vara i alla fall lite glad idag. 



Hästar, kor och får.





Vi svängde inom Rydebäcks gårdsbutik påväg hem efter vi hämtat Melker hos sin farmor. Han sov där till idag så vi fick sova hela natten, kanske man blir frisk snart. Melker fick hur som helst titta på djuren på gården och han tycker det är jätte intressant. 

När vi kom hem lagade jag pannkakor efte det fick Melker hjälpa mig att dammsuga och blev som vanligt hysterisk när vi skulle lägga undan den. Björn har börjat spackla på Melkers rum och nu är han på aw i stan. 

Imorgon är dagen det skulle jag vilja säga.
Men dagen det är inställd, eller framflyttad. Sång, paket och frukost på sängen - allt framflyttas. Detta på grund av för stor tråkhetsfaktor. Nytt datum blir istället 10/5. Jag lånar mammas dag det här året. 
Så kan man väl göra. 


Lite bilder från idag. 








Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by
Lillalie "Sveriges modigaste modeblogg"



RSS 2.0