Gravid i sommar





Slog upp varför det är så jobbigt med värmen nu;

Att vara gravid mitt i sommaren är jobbigt. En gravid kvinna har ca 0,5 grad högre temperatur än normalt och brukar av den anledningen inte kunna vistas i stark värme och sol så länge.
Den ökade kroppstyngden och blodvolymen gör att du lättare blir trött, varm och du är mycket känsligare för värmen än i normala fall. Sitt i skuggan hellre än i solen och drick rikligt med vatten.

– Om du solar och fostret börjar leva om och sparkar kraftigt, är det ofta ett tecken på missnöje. Det kan bli för varmt inne i magen, då är det bäst att flytta in i skuggan.
– Det är extra viktigt att använda solskydd. Du kan få mörkare eller ljusare fläckar på huden, så kallade pigmentfläckar som kan vara svåra att bli av med.



Låg pall i Lindas trädgård idag, mest i skuggan, så skönt.
Man är ju helt zombie hade så ont i ryggen inatt igen så blev inte mycket sömn också har jag antingen blivit förkyld eller fått pollenallergi?
Somnade i alla fall någon timme när jag kom hem och vaknade varm så jag höll på att dö. In i duschen och svalka. De hjälpte en stund nu är jag  varm igen, När björn kommer hem ska jag be han hämta ner fläkten från vinden :)
  Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skulle vi gjort utan Google? ;)

2012-05-24 @ 21:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0