Hemma.






Sov ett par timmar i bilen så det kändes som att det gick fortare att köra hem :)

Nästa år kommer vi nog åka till Dalarna över midsommar, Björns släktingar vi bodde hos var jätte snälla och i Dalarna firar man ju riktig traditionell midsommar med dräkter osv :) Hade varit kul att se!

Nu när vi var där badade de andra tunna på kvällen också det såg så mysigt ut men de kan man inte om man är med barn. Vi körde också till Bubbleroom outlet och deras lager 157.
Alltså där var så mycket fint precis i min smak, hade blivit riktigt dyrt om jag varit smal. Hittade en hel del ändå förstås, 3 långklänningar , 1 kort klänning och en kofta som jag hade på bröllopet, tights och en tröja till pyret med. :)

Björn har varit så snäll när vi varit borta. Dels hjälpt mig med allt för jag har så ont & ser hela tiden till att jag inte känner mig obekväm eller utanför eftersom han vet jag är så blyg. :)  Älskar honom för det! ♥


Hur bra vi än haft det ska det bli skönt att somna i sin egen säng. Kunna gå upp inatt när jag får ont utan att vara rädd att väcka någon. Tur jag jobbar kväll imorgon..
  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0