Så älskad





Igår så var vi ute och åt med mormor och morfar sen efteråt så gick alla hem till dom och det bjöds på fika och massa dricka som vanligt. Vi hade ju Melker med och både jag och Björn blev sugna på att gå ut.. Blev lite diskussion där och det slutade med att jag gick ut ett par timmar , inte ens det sen åkte jag hem och hjälpte björn med m.
så känns det så tramsigt idag att vi bråkade om det. Haft sån ångest , Björn också.
så Melker har fått så mycket kärlek idag <3 
När man är ute så vill man ju ändå mest berätta för de man träffar om att man har världens gulligaste pojke hemma, helst vill man ta upp mobilen och visa bilder haha.. Men så långt gick jag inte! sjukt så lökig man är.
 
Melker har också varit trött idag det var ju mycket för han igår, var ju iväg hela dagen..så när björn åkte till påarp förut så låg vi och gosade i soffan tills han somnade så sov vi i över 3 timmar:) sen när han vaknade så låg han och skrattade och klappade på mig. Han har börjat mycket med att känna på mina händer, hålla i fingrarna och klappa mig medan han gosar in sig i armen med snutten över huvudet. Så fin är han.
När jag hade nattat han för kvällen så gosade jag in mig hos Björn i soffan. Älskar min fina lilla familj, så lyckligt lottad man är! <3
  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0