HM





Tentan kändes helt okej i lördags. Det var skönt så jag kunde åka till Anna på tjejmiddag med gott samvete, och med ett gott humör.
Det var super trevligt som alltid hos Anna, 3 rätters middag och tjejsnack. :)

Jag var så himla trött i söndags. Vi gick med vänner som också bor här ute i Rydebäck, till en av pizzeriorna. Jag delade en hamburgartallrik med Melker. 

Jag klickade precis hem lite nya baskläder till honom från HM, det behövdes överdragsbyxor till dagis. Jag hittade inte några sist jag var på väla, lättare att kolla på hemsidan. De billigaste fanns på HM av de som "andades"och jag vet inte vad som behövs mer än det. 

Blev lite extra också men tyvärr inga söta converse liknande skor, alla i Melkers storlek var slut. De fanns inte på väla heller så hoppas på affären i city.
En av de tröjorna jag köpte nu har han redan haft i mindre storlek, men den är så fin tycker jag. Den vita :) 






Jag försöker förbättra våra kvällsrutiner här hemma. Att börja klockan 18 med att ta på pyjamas, borsta tänderna och plocka undan leksakerna från golvet. Då får han se Bolibompa och värva ner sen till 19. Ska försöka att inte sitta kvar heller tills han somnat utan vi ska försöka minska så att man till slut kan säga godnatt och sen gå ut efter det, som vi kunde förr. Jag tror att vi kom av oss och skämde bort honom när vi flyttade hit. :)
Det gick bra med det nya idag i alla fall, han hjälper gärna till att städa så jag hoppas att det fortsätter så. 





  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0