När det blivit lyxigt att sova på soffan.





 
Jag har dille på matprogram. Sveriges mästerkock, köksmästarna och hur gulliga var inte barnen som lagade mat i Sveriges yngsta mästerkock? jag blev sjukt imponerad. Skönt att ha något att somna till som går på tv:n, jag ska nämligen sova på soffan i natt. Mest sover jag här så jag inte ska väcka Melker imorgon när jag går upp vid 05, tror inte Björn hade blivit jätte glad om han också varit tvungen att gå upp så tidigt. Klagar dock inte, en natt av ostörd sömn tackar jag verkligen inte nej till.
 
Hoppas min tenta ska gå bra imorgon. Fick tillbaka en av två hemtentor idag och den jag fick reda på hade jag klarat. Lite besviken att jag bara fick godkänt om jag ska vara ärlig, men huvudsaken är förstås att den var godkänd så jag slipper att komplettera.
 
Är ni också stirriga kvällen innan ni ska upp tidigt? Nu har jag kollat väckarklockan flera gånger och att ljudet inte är på lägsta volym. Har förberett kaffekokaren, lagt fram kläder och packat väskan. Allt för att underlätta morgondagen:)
 
Åkte ut en sväng på Väla innan idag och köpte skor, ett par festskor till mig och ett par dagisskor till Melker. Köpte en present till Anna också, jag ser verkligen fram emot tjejmiddagen imorgon kväll. Jag ska fira att tentan är över och därmed fyra av sex delkurser klara (om jag klarar tentan förstås).
 
Melker vaknade precis och ville ha välling, helt plötsligt är klockan alldeles för mycket och jag är klarvaken. Inte bra, inte bra.
 
  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0