Textredigering.





 
Om det inte varit för att litteraturen till den här delkursen varit på engelska så skulle jag säga att textredigering är den roligaste delkursen hittills. Tyvärr så förstår jag ju inte vad som står i böckerna så jag är rädd att jag kommer att ha problem med de teoretiska frågorna. Det praktiska är sådant de gått igenom på föreläsningarna så det är lite lättare.
  Jag har gått igenom boken till första sidan på kapitel 2 och försökt slå upp och anteckna. Det är bara det att vi ska kunna 12 kapitel. Det finns ingen chans i världen att jag har tid att gå igenom alltihop. Jag tänkte lägga upp det så att jag lär mig allt från föreläsningarna så jag är stensäker på det, så får jag helt enkelt hoppas på att det räcker. Tråkigt om man skulle behöva göra omtenta.
  Nästa termin ska jag läsa svenska, då hoppas jag att jag slipper engelsk litteratur. :)
 
Igår ringde Björn när han var på väg hem från jobbet, han hade haft en dålig dag så han ville hämta oss och äta ute. Det blev en middag på en restaurang ute i Råå. Lite vardagslyx att slippa laga mat. Melker har lärt sig blåsa bubblor med sugrör så han var fullt sysselsatt även om han inte gillade sin mat så värst mycket. Han har kommit in i en period att han bara vill äta Ketchup och sås, han kan ha samma pommes en halvtimme och bara ha den till att dippa i ketchup.  
 
Jag börjar bli sugen på ett syskon, tycker det är så mycket barnprat överallt.
Fast inatt när Melker väckte mig tre gånger så avtog det lite. Att få mindre sömn än vad jag har nu känns inte alls lockande. Melker får bli lite större först.
 
jag ska väl återgå till min korrekturläsning. Jag sätter alltid upp små mål, Nu ska jag sitta 45 minuter sen är det fika!
 
 
 
 
 
 
 
  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0