Ledig efter en lång helg.





Igårkväll när jag kom hem så fick jag grillad mat hos Vinkes familj :) de hade kommit igång med byggandet av trädäck för Melker hade varit hos Isabella. Hon hade kommit förbi och frågat om han skulle med till Ica sen blev det att hon passade honom flera timmar. :) Som tur var hade han varit snäll, han hängde bara efter Linnea, deras 3-åriga flicka. Det var fint att bli bjuden på grillat fast det blev tidig hemgång för både jag och Björn var helt färdiga.

Melker är fortfarande förkyld och inatt var ingen rolig natt, minst sagt. Han grät och grät stackaren. Han vaknade ledsen vid sex tiden sen så somnade han faktiskt om - till halv tio! Men han var helt utmattad efter natten antagligen.

Björn hade redan börjat på trädäcket när vi vaknade så vi gick en långrunda med Isabella och Linnea för att inte hundarna skulle vara ivägen när de byggde. Melker härmar allt Linnea gör det är så kul att se. 

När de gick hem och Melker hade vilat så lekte jag med honom precis utanför. Härligt att bara kunna öppna dörren och gå ut, slippa trappor. Jag trivs så bra här och då har vi inte ens börjat nyttja trädgården än :)







  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0