Plantagen





Jag och Melker körde mamma till Lund idag, hon skulle till en specialist på händer. Så klart sov Melker till 7.40 (!!!!)
Ett sådant tillfälle slarvar man inte bort så jag låg kvar i sängen sen fick vi stressa som bara den när vi gick upp istället.

Sen vi kom hem från Lund såg jag hur han tog upp något från golvet och börjar skrika som bara den, det var en humla som stuckit honom. Det måste gjort ont. Tummen svullnade upp men han fick is och Björn kom hem precis då och gav honom glass när jag hämtade Ipren, det hjälpte. Visste inte vad man skulle göra, hittade inget när jag googla heller mer än is. Fast det löste ju sig.

När Melker var okej igen så åkte vi till plantagen och köpte jord för vi ska så gräs.. Melker sprang som en galning i butiken. Mer vild än tam typ.
När han fick hjälpa till med blommorna hemma var han lugn. Sen vart de ett litet utbrott vid tandborstningen men det är inget ovanligt. 

Nu sover han gott. 
Imorgon ska vi till fågelparken, första gången för Melker! :) vi får ju göra något skoj så han inte glömmer mig. Bara han är med Björn en helg när jag jobbar så är han super pappig, vilket är bra (så länge det inte är allt för ofta ;))






  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Behöver du hjälp
med en ny bloggdesign ?

Design by

RSS 2.0